Välkommen till Alexandra Skjöld

Välkommen till mig

Jag vill på detta sätt presentera mig. Mitt namn är Alexandra Skjöld. Jag har sedan 2016-11-01 tagit över som delägare i Skjöld/Skjöld&Grönvall efter min pappa Göran Skjöld, som sedan dess trappat ner sin verksamhet. Han är fortfarande verksam i företaget, men har överlåtit huvuddelen av sin kliniska verksamhet till mig. Vi har därför ett löpande och gott samarbete i kliniska frågor.

 

Min bakgrund

Jag är leg optiker med MSc i klinisk optometri från SALUS University i Philadelphia i USA. Jag har arbetat hos Skjöld/Skjöld&Grönvall sedan juni 2016, och innan dess var jag under 5 år verksam som optometrist hos Øyelegene i Stavanger i Norge, där jag bl.a. haft ansvaret att bygga upp deras verksamhet med undersökning och behandling av barn. Jag har där arbetat bl.a. med patienter med besvär av torra ögon, patienter med glaukom (grön starr) och patienter med AMD (åldersrelaterad makuladegeneration).
 

Hos Øyelegene i Stavanger arbetade jag tillsammans med min sambo, Johan Samuelsson, som också har en MSc i klinisk optometri från SALUS University i Philadelphia. Vi har båda fortsatt vår utbildning där, efter vår masterexamen.

 

Johan och jag är de som kommer att ta emot dig som tidigare undersökts av Göran när du nästa gång blir kallad för undersökning.

 


Vi ser fram emot att få träffa dig, och lovar att ha ditt bästa för våra ögon.

 

Välkommen!

 

Alexandra Skjöld
Optometrist, Msc klinisk optometri
Leg optiker