Hur ofta bör du kontrollera synen?

Syn- och synkomfort kan påverkas av många faktorer. Det kan vara intensivt arbete vid dator, ålder, allmänt hälsotillstånd med mera.

Skjöld/Skjöld & Grönvall är specialiserade på mycket noggranna synundersökningar. Pga detta är det lättare att upptäcka onormala synförändringar i tid. Regelbundna undersökningar ger dig alltså en jämn och god synkomfort!
Därför bokar vi alltid in synundersökningar i förväg så att vi får den tid som behövs för en grundlig genomgång. Undersökningen tar ca 45-60 minuter. Inget lämnas åt slumpen. Vi gör ett antal tester för att upptäcka och bedöma onormala tillstånd, t ex mätning av ögats inre tryck, ögonbotten-undersökning och synfälts-mätning. Om något behöver granskas extra kommer vi att dilatera dina pupiller med en pupillvidgande droppe. Finner vi anledning remitterar vi till ögonläkare. Vi går sedan noga igenom ditt behov av synkorrektion och de olika alternativ som finns i ditt fall. Du får information om marknadens bästa produkter när det gäller glasögon och linser. Eftersom utvecklingen har gått fort de senaste åren kan din synförmåga bli betydligt bättre med de nya produkterna.
Välkommen till vår mottagning på Stormgatan 4 vid Malmö Centralstation! Läs mer och boka tid på hemsidan, eller ring 040-79550