Här kan du boka tid direkt i vår tidbok

Om du är ny kund, kommer vi efter att du gjort bokningen, att kontakta dig för att verifiera bokningen. Om du varit hos oss tidigare, och fått användare och lösen, använder du dessa och loggar in innan du bokar. Din bokning blir då direkt verifierad. Vid bokning får du ett sms med den bokade tiden, och du får även ett påminnande sms dagen före du ska komma.

 

OBS! Om du är kund hos oss sedan tidigare, måste du först logga in för att kunna välja rätt alternativ för din bokning. Alternativen ”NY KUND etc…” är avsett för dig som inte varit hos oss tidigare. Om du har ett specifikt önskemål, ska du välja det alternativet. I annat fall väljer du ”NY KUND Synundersökning”.

Du som är ny kund

Klicka på knappen nedan som tar dig till bokningssidan. Välj det alternativ för NY KUND som passar dig. Är du osäker, välj alternativet “NY KUND Synundersökning”

 

Klicka här för att boka

Du som är kund, och vill boka tid

Klicka på knappen nedan som tar dig till bokningssidan. Klicka sedan på den orangea fliken märkt “Logga in”. Använd dina uppgifter för att logga in och välj det alternativ för återbesök som passar dig.

 

Klicka här för att boka

Du som är kund

och vill få uppgifter för att kunna logga in. Klicka på knappen nedan och begär inloggningsuppgifter

 

Klicka här

Eller boka via vår app

För att detta ska fungera måste du vara registrerad som kund hos oss och först kontakta vår reception, som aktiverar funktionen för dig.

 

Efter det kan du direkt boka i vår tidbok via din telefon. Det fungerar både på iPhone och Android.

 

Systemet är mycket smidigt och tar även hänsyn till din egen kalender i telefonen om du använder den.

 

Du som är kund och vill få uppgifter för att kunna logga in. Klicka på knappen nedan och begär inloggningsuppgifter

 

Klicka här

 

Eller ring vår reception så hjälper vi dig igång för fortsatt smidig bokning via appen. Tel: 040 79550